Ostetaan suomalaista designia, taidetta ja keräilytavaraa

Ota yhteyttä

Ostetaan suomalaiset design-huonekalut, design-valaisimet, taidetta ja keräilytavaraa

Design-huonekalut ja design-valaisimet:

Haemme kotimaisia 1900- 1960-luvun design huonekaluja, valaisimia, mattoja, tekstiiliä, ym. Huomioimme kaiken kuntoiset esineet ja ostamme myös varaosia. 

Alvar Aalto, Aino Aalto, Eero Aarnio, Paul Blomstedt, Märta Blomstedt, Paul Boman, Marianne Boman, Arttu Brummer, Carin Bryggman, Erik Bryggman, Aaren Ervi, Runar Engblom, Viljo Hirvonen, Olavi Hänninen, Bertel Gardberg, Yrjö Kukkapuro, Flemming Lassen, Gio Ponti, Lasse Ollinkari, Oiva Parviainen, Maija Heikinheimo, Gunnel Nyman, Lisa Johansson-Pape, Antti Nurmesniemi, Olof Ottelin, Esko Pajamies, Ilmari Tapiovaara, Kai Ruokonen, Eliel Saarinen, Louis Sparre, Kielo Louhivaara, Ola Kettunen, Paavo Tynell, Tapio Wirkkala jne.

Taidelasit ja -keramiikka:

Etsimme suomalaista taidelasia ja taidekeramiikkaa 1910-luvulta 2020-luvulle. 

Alvar Aalto, Aino Aalto, Rut Bryk, Heidi Blomstedt, Runar Engblom, Kaj Franck, Saara Hopea, Oiva Toikka, Nanny Still, Timo Sarpaneva, Liisa Hallamaa, Annikki Hovisaari, Birger Kaipiainen, Kyllikki Salmenhaara, Heini Riitahuhta, Kim Simonsson, Heikki Orvola, Kristina Riska, Kati Tuominen-Niittylä, Fujiwo Ishimoto, Helena Tynell, Tapio Wirkkala jne.

 

Meiltä myös kuolinpesien ja asuntojen tyhjennyspalvelu:

Käsittelemme 30 vuoden kokemuksella kuolinpesät ja jäämistöt sekä huolehdimme myös kodin muutosta yli jääneen irtaimiston myynnin tai kierrätyksen asiankuuluvasti eteenpäin. Onpa asunto sitten yksiö tai iso omakotitalo, ammattitaitoiset ja tehokkaat työntekijämme lajittelevat niin arvoesineistön kuin muunkin irtaimen omaisuuden asiantuntevasti ja luotettavasti.

Asunnon tyhjennys voi olla vaativa tehtävä, joten tarjoamme mielellämme ammattitaitoista apuamme. Olipa kyseessä kuolinpesän tyhjennys tai kodin muutto, meiltä löytyy kattavasti kokemusta tyhjennyksien asianmukaisesta hoitamisesta. Huolehdimme kaikenkokoisten asuntojen tyhjennyksestä, ja ammattitaitoiset työntekijämme lajittelevat arvotavarat ja muun irtaimiston huolellisesti ja luotettavasti.

Lisätietoja tyhjennyspalvelusta

 

Arviointi on usein tärkeää

 

Palveluumme kuuluu ilmainen käynti ja arviointi. Eritoten suosittelemme, että tilaatte arvion ennen kuin heitätte esineistöä pois tai lahjoitatte eteenpäin. Asiantuntijan tekemä kuolinpesän ilmainen arviointi saattaa joskus yllättää, sillä maallikko ei aina ole tietoinen sen hetkisistä trendeistä. Joskus muodissa olleen ja aikanaan arvokkaan perintöhuonekalun kurssi saattaa yllättäen olla heikko, kun taas jokin vaatimattomalta näyttävä uudempi esine tai huonekalu onkin arvokkaampi.


Niin ikään kuvataiteen arviointi on maallikolle vaativaa, ja tästä syystä on viisasta pyytää siitäkin asiantuntijan arvio.


Kuolinpesän osto- ja tyhjennyspalvelu käsittää ensi vierailun ja irtaimiston arvioinnin. Tämän jälkeen sovitaan aikataulusta, jolloin luottotiimimme tulee suorittamaan asunnon tyhjennyksen. He lajittelevat irtaimiston – arvoesineet, myyntikelpoinen irtaimisto, kierrätettävä materiaali ja kaatopaikalle menevä materiaali erotellaan toisistaan. Paitsi asunnon tyhjennyksen meiltä voi tilata myös asunnon loppusiivouksen.

 

Ostamme myös:

  • Taulut, hopeaesineet, kultaesineet, korut, kunniamerkit, postimerkit, miekat, mitalit ja muu sotaesineistö
  • Arabian astiat, posliini, matot, patsaat, kirjat, ryijyt
  • Vintti-, kellaritavara sekä muu kodin irtaimisto
    Tyhjennämme myös kierrätys- ja kaatopaikkatavarat sopimuksen mukaan.

Olemme valmiita palvelemaan nopeallakin aikataululla. Meiltä kuolinpesän ilmainen arviointi ja kuolinpesän osto- ja tyhjennyspalvelu ammattitaidolla. Vastaamme mielellämme yhteydenottoihin.

Soita ja varaa aika 050 348 2105 / 050 555 2865 tai ota yhteyttä sähköpostilla info@haddadin.fi

In English

We offer almost 30 years of experience in buying and dealing with estate clearances of all sizes.

Our services include a free appraisal & evaluation. We pay in cash or by bank transfer.

We also recycle and dispose of unwanted or worthless goods by agreement.

We buy paintings, sculptures, art glass and ceramics, porcelain, silver, gold, collectors items, militaria, stamps, books, rugs & carpets, wall hangings, jewellery, etc.

To get an appraisal call 050 3482105 / 050 5552865 or contact us by email at info@haddadin.fi