Kuolinpesien ja asuntojen tyhjennyspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla

Onko edessäsi asunnon tyhjennystarve? Olipa kyse sitten muutosta, perinnönjaosta tai asunnon myynnistä, tarvitset luotettavan kumppanin varmistamaan, että prosessi sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Kallion Antiikki Oy / Haddadin Design on erikoistunut designtuotteisiin ja palvelee sekä osto- että myyntialalla Helsingissä.
Palveluihimme kuuluvat myös asuntojen tyhjennykset luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yksilöllistä ja luotettavaa asuntojen ja kuolinpesien tyhjennyspalvelua

Hoidamme kaikki asunnontyhjennysvaiheet suunnittelusta toteutukseen. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus asuntojen tyhjennyksistä, ja avullamme prosessi sujuu tehokkaasti ja mutkattomasti. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yksilöllisiä. Tämän vuoksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Olemme luotettava kumppani, jonka vankka ammattitaito ja aiempien asiakkaiden suositukset puhuvat puolestaan. Voit luottaa siihen, että asuntosi tyhjennys on kokeneiden ammattilaisten käsissä.

Käsittelemme 30 vuoden kokemuksella kuolinpesät ja jäämistöt sekä huolehdimme myös kodin muutosta yli jääneen irtaimiston myynnin tai kierrätyksen asiankuuluvasti eteenpäin. Onpa asunto sitten yksiö tai iso omakotitalo, ammattitaitoiset ja tehokkaat työntekijämme lajittelevat niin arvoesineistön kuin muunkin irtaimen omaisuuden asiantuntevasti ja luotettavasti.

 

Asunnon tyhjennys on vaativa tehtävä, joten tarjoamme mielellämme ammattitaitoista apuamme. Olipa kyseessä kuolinpesän tyhjennys tai kodin muutto, meiltä löytyy kattavasti kokemusta tyhjennyksien asianmukaisesta hoitamisesta. Huolehdimme kaikenkokoisten asuntojen tyhjennyksestä, ja ammattitaitoiset työntekijämme lajittelevat arvotavarat ja muun irtaimiston huolellisesti ja luotettavasti.

 

Onko tyhjä asunto menossa myyntiin, mutta ei ole esittely kunnossa? Ei hätää! Tarjoamme myös ammattitaitoisen loppusiivouksen erillisenä palveluna. Meidän kautta saat tyhjennyksen lisäksi ammittilais siivoojan tekemän loppusiivouksen, joka kattaa koko asunnon keittiötä, ikkunoita, vessoja sekä kaappeja myöten. Ole huoletta ja jätä kuolinpesän hoitaminen meille, niin kaikki sujuu mutkattomasti.

Haddadin- Market

Haddadin- Market on online kirpputori, joka pyrkii lisäämään kiertotaloutta ja jättämään positiivisen jäljen ympäristöön. Lähes kaikki Haddadin- Tyhjennyspalvelun ylijäävä myymä kelpoinen irtaimisto myydään Haddadin- Market Tori.fi tilillä. Tarjonta päivittyy jatkuvasti sitä mukaa kun uutta tavaraa tulee sisään. Myös suuri osa tavarasta annetaan eteenpäin veloituksetta, yhteisen hyvän nimissä.