Kuolinpesien ja asuntojen tyhjennyspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla

Onko edessäsi asunnon tyhjennystarve? Olipa kyse sitten muutosta, perinnönjaosta tai asunnon myynnistä, tarvitset luotettavan kumppanin varmistamaan, että prosessi sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Kallion Antiikki Oy / Haddadin Design on erikoistunut designtuotteisiin ja palvelee sekä osto- että myyntialalla Helsingissä.
Palveluihimme kuuluvat myös asuntojen tyhjennykset luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yksilöllistä ja luotettavaa asuntojen ja kuolinpesien tyhjennyspalvelua

Hoidamme kaikki asunnontyhjennysvaiheet suunnittelusta toteutukseen. Meillä on yli 30v kokemusta asuntojen tyhjennyksistä, ja avullamme prosessi sujuu tehokkaasti ja mutkattomasti. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yksilöllisiä. Tämän vuoksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Olemme luotettava kumppani, jonka vankka ammattitaito ja aiempien asiakkaiden suositukset puhuvat puolestaan. Voit luottaa siihen, että asuntosi tyhjennys on kokeneiden ammattilaisten käsissä.

 

Käsittelemme 30 vuoden kokemuksella kuolinpesät ja jäämistöt sekä huolehdimme myös kodin muutosta yli jääneen irtaimiston myynnin tai kierrätyksen asiankuuluvasti eteenpäin. Onpa asunto sitten yksiö tai iso omakotitalo, ammattitaitoiset ja tehokkaat työntekijämme lajittelevat niin arvoesineistön kuin muunkin irtaimen omaisuuden asiantuntevasti ja luotettavasti.

 

Asunnon tyhjennys voi olla vaativa tehtävä, joten tarjoamme mielellämme ammattitaitoista apuamme. Olipa kyseessä kuolinpesän tyhjennys tai kodin muutto, meiltä löytyy kattavasti kokemusta tyhjennyksien asianmukaisesta hoitamisesta. Huolehdimme kaikenkokoisten asuntojen tyhjennyksestä, ja ammattitaitoiset työntekijämme lajittelevat arvotavarat ja muun irtaimiston huolellisesti ja luotettavasti.