Suomalaista antiikkia, taidetta ja designia toimitetaan maailmanlaajuisesti Helsingistä

Haddadin Antiques Arts & Design esittelee kokoelman hienoimpia skandinaavisia ja kotimaisia ​​antiikkiesineitä, taidetta ja muotoilua. Meillä on upea kokoelma huonekaluja, valaisimia, taideteoksia ja paljon muuta. Toimitamme Helsingissä laadukkaita tuotteita ympäri maailmaa. Ota yhteyttä tiimiimme tilauksen tekemiseksi.

Meistä

Tarinamme alkoi 90-luvun alussa käytettyjen tavaroiden myymälän avaamisesta Helsingin Kallioon. Faris Haddadin aloitti unelmalla, visiolla ja kovalla työllä. Ensimmäisen vuosikymmenen aikana mukaan liittyi hänen nuorempi veljensä Shadi. Lopulta vuonna 2001 veljekset perustivat yrityksen nykyisessä muodossaan ja Kallion Antiikki Oy syntyi ja sai nimensä silloisen pääkonttorimme alueen mukaan.

Vuosien kuluessa veljekset avasivat myymälöitä useaan paikkaan Helsingissä. Liiketoimintamallien muuttuessa ja asioiden siirtyessä verkkoon viimeinen myymälämme Iso-Roobertinkadulla suljettiin kuitenkin vuonna 2012 ja liiketoimintamme siirtyi nykyiseen verkkoversioonsa Haddadin Antiques Arts & Design -nimellä.

Nyt, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa, jatkamme työtä intohimolla, joka kasvaa jokaisen uuden tuotteen myötä, joka meillä on etuoikeus hankkia ja tarjota.

Perheyrityksenä meillä on arvot ja visio toimia sopusoinnussa ihmisen ja luonnon kanssa. Pyrimme myös painottamaan tietoista kulutusta ja kestäviä ratkaisuja palvelemaan meitä ja tulevia sukupolvia. Pohjimmiltaan panostamme laatuun ja teemme ylellisyydestä kestävää.

Yhteystiedot:

 

Faris Haddadin

050 555 2865

faris@haddadin.fi

 

Shadi Haddadin

050 348 2105

shadi@haddadin.fi

 

Varastot / Storages:
Riihitie 8
00330 Helsinki (Sopimuksen mukaan / By appointment) 

 

Postiosoite:

Laivalahdenkaari 15 C 42
00810 Helsinki

 

info@haddadin.fi

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.