Korkealaatuiset suomalaiset designvalaisimet

Ota yhteyttä

Ostetaan Design-valaisimia

 


Ostetaan käteisellä suomalaisia design-valaisimia.

Ilmainen arviointi.

 

Taito, Idman, Orno, Valaistustyö, Artek, Valaisinpaja, Metallimestarit, Hienoteräs ym.

Paavo Tynell, Alvar Aalto, Ilmari Tapiovaara, Lisa Johansson-Papé, Aino Aalto, Maija Heikinheimo, Tapio Wirkkala, Mauri Almari, Antti Nurmesniemi.

 

Meiltä myös kunnostuspalvelu.

 

Kuvia voi laittaa sähköpostilla tai 

Whatsappiin / Multimediaviestillä numeroon

 +358 50 348 2105 / +358 50 555 2865

Korkealaatuinen designtuote kestää aikaa ja käyttöä. Suomalaiset designesineet, jotka on suunniteltu ja valmistettu harkitusti, kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, voi lähes aina kunnostaa ja korjata uudelleen käyttöön, vaikka niissä olisi jo käytön jälkiä tai ajan patinaa. Suomalaiset designklassikot ovat tyyliltään ajattomia, kauniita ja samanaikaisesti aina ajankohtaisia. Meille vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja, joten myymme vain laatua ja tyyliä, joka kestää aikaa. Erikoisalaamme ovat korkealaatuiset suomalaiset designvalaisimet. Olemme keskittyneet designvalaisimien ostoihin ja niiden välitykseen.

 

 

Suomalaiset designvalaisimet ja designesineet

Kallion Antiikki Oy on suomalainen designalan yritys, joka ostaa, myy ja välittää pääsääntöisesti suomalaisten suunnittelijoiden ja muotoilijoiden tuotteita niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tarjoamme yli 30 vuoden kokemuksella tuntemusta alan markkinoista, tieto-taitoa ja asiantuntijuutta asiakkaan tarpeet huomioiden. Ostamme myös kuolinpesiä ja tarjoamme tyhjennyspalvelua. Palveluumme kuuluu ilmainen käynti ja arviointi.

 

Suomen mittakaavalla yrityksemme tarina ja tuotteiden tuntemus on ainutlaatuista. Meiltä saat aina asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Suomalaiset design-valaisimet ovat kansainvälisten markkinoiden halutuimpia. Niiden viehätys piilee suunnittelijoissa, jotka taitavalla käsityöllään, uskomattomalla kekseliäisyydellään ja ainutlaatuisilla materiaaleilla luovat tarinoita ja herättävät teokset eloon. Designvalaisimet yhdistävät käytännöllisyyden sekä tyylin. Valaisimet ovat kestäviä ja usein näyttävät paremmalta vanhetessaan. Valaisimet ovat kauniita ja eri mallit mielenkiintoisia. Tarjoamme mielellämme asiantuntemuksemme käyttöösi kaikissa valaisimiin tai muihin designesineisiin liittyvissä kysymyksissä. Katso valikoimamme sivuillamme ja ota yhteyttä.